IPB

Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Каскадный · [ Стандартный ] · Линейный

> EIstarter not running :(

Nirvan
post Среда, 20 Февраля 2013, 23:27
Отправлено #1


Passer-By
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 4
Регистрация: 20-Фев-13
Пользователь №: 6,044



Hi, today I installed EI Addon and can't run "EIstarter.exe", when I opening it nothing happens.
I installed it in different folder than Evil Islands.
There is something to do after installation to have possibility to open this?
I have windows 8.

Help!

Сообщение отредактировал Nirvan - Четверг, 21 Февраля 2013, 16:58
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kalessin
post Четверг, 21 Февраля 2013, 00:36
Отправлено #2


Archer
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 95
Регистрация: 2-Янв-12
Из: Ukraine
Пользователь №: 5,956



Eistarter works correctly in operating system before Windows XP, and works with the following versions of Windows are not guaranteed. Try Win XP compatibility mode, and make sure that you are using game.exe version 1.06 (md5 c4fb0cdca7356cd7e41ed18fe9cc9980)
Also, you can create a virtual machine with Win ХР and run eistarter there smile.gif


--------------------
Движок устарел, поздно делать моды ©
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Bargest
post Четверг, 21 Февраля 2013, 00:40
Отправлено #3


Infantry
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 31
Регистрация: 1-Окт-12
Пользователь №: 6,014



I play EI only in VMWare with Windows7 installed. EI-starter doesn't work on my real computer with Win7 at all, but inside virtual machine it works fine.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nirvan
post Четверг, 21 Февраля 2013, 01:31
Отправлено #4


Passer-By
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 4
Регистрация: 20-Фев-13
Пользователь №: 6,044



QUOTE(Bargest @ Thursday, 21 February 2013, 00:40)
I play EI only in VMWare with Windows7 installed. EI-starter doesn't work on my real computer with Win7 at all, but inside virtual machine it works fine.
*



Thanks! I will try with virtual machine with winXP.
But now I see error when I try run EIstarter (other version installed. PRevious ver. had about 300kb size now about 600)

"EIStarter.dll: CRC error! File content has been modified. If you run a system debugger, clear all breakpoints before running this program"

Edit: Ok run with virtual machine but Evil Islands (without/with mod) looks like this:

img687.imageshack.us/img687/1358/53281992.jpg

Maybe graphic card drivers for virual machine, but there aren't drivers for xp for my card :|

Сообщение отредактировал Nirvan - Четверг, 21 Февраля 2013, 02:25
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Demoth
post Четверг, 21 Февраля 2013, 06:50
Отправлено #5


Conjurer
Group Icon

Группа: Add-on Developers
Сообщений: 226
Регистрация: 14-Мар-11
Пользователь №: 5,879



Nirvan, EI is incorrectly works in VM with windows XP.
Try use VMWare + Windows 7 to play in EI.

Сообщение отредактировал Demoth - Четверг, 21 Февраля 2013, 06:54
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nirvan
post Четверг, 21 Февраля 2013, 12:34
Отправлено #6


Passer-By
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 4
Регистрация: 20-Фев-13
Пользователь №: 6,044



Ok, now starter works with win7 only when run as administrator, but game crashes after loading menu: img20.imageshack.us/img20/1645/16888375.jpg

But original Evil Islands working good with win8, only one problem is this that EIstarter won't run.
There is possibility to start mod without using EIstarter?

Сообщение отредактировал Nirvan - Четверг, 21 Февраля 2013, 16:11
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Bargest
post Четверг, 21 Февраля 2013, 20:58
Отправлено #7


Infantry
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 31
Регистрация: 1-Окт-12
Пользователь №: 6,014



Why are you using Win7 x64 in VMWare? EI is VERY old game, and starter is also old. It may not run under x64. Try using Win7 x32 instead.

Сообщение отредактировал Bargest - Четверг, 21 Февраля 2013, 20:59
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nirvan
post Пятница, 22 Февраля 2013, 11:21
Отправлено #8


Passer-By
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 4
Регистрация: 20-Фев-13
Пользователь №: 6,044



Ok it works with newest vmware wink.gif But my serwer always have 9999 ping, I unlocked 8888 and 20214 ports, allows game.exe in firewall etc.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Demoth
post Пятница, 22 Февраля 2013, 11:40
Отправлено #9


Conjurer
Group Icon

Группа: Add-on Developers
Сообщений: 226
Регистрация: 14-Мар-11
Пользователь №: 5,879



Try it http://www.vmware.com/support/ws55/doc/ws_...t_advanced.html
search "port forwarding" on this page.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 чел. читают эту тему (1 Гостей и 0 Скрытых Пользователей)
0 Пользователей:
 

Упрощённая версия Сейчас: 19 Октября 2019 - 18:47