IPB

Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Каскадный · [ Стандартный ] · Линейный

> Is it possible to increase run speed?

IanTheWizard
post Среда, 12 Июня 2019, 04:09
Отправлено #1


Infantry
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 49
Регистрация: 18-Мая-19
Пользователь №: 6,510



As title says, I would like to run faster. Is that possible?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Piter
post Среда, 12 Июня 2019, 10:57
Отправлено #2


Henchman
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 16
Регистрация: 26-Мар-19
Пользователь №: 6,485



No without editing game, but if you have many stamina, then teleport can be faster.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
IanTheWizard
post Среда, 12 Июня 2019, 11:03
Отправлено #3


Infantry
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 49
Регистрация: 18-Мая-19
Пользователь №: 6,510



QUOTE(Piter @ Wednesday, 12 June 2019, 15:57)
No without editing game, but if you have many stamina, then teleport can be faster.
*

Thanks. I see.

If they were to develop Evil Islands II, I would suggest them to add spells which increase run speed. There are such spells in D&D such as Expeditious Retreat and Haste.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gort
post Понедельник, 24 Июня 2019, 11:09
Отправлено #4


Henchman
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 23
Регистрация: 10-Мар-18
Пользователь №: 6,381



They run quite fast, anyway.


--------------------
EItweaks - мелкие твики для сингла.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
SexyGirl
post Среда, 21 Августа 2019, 18:21
Отправлено #5


Henchman
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 18
Регистрация: 21-Авг-19
Пользователь №: 6,547



You can edit run speed in database.res

Добавил: SexyGirl
Or u can try to debug game.exe and change values in the memory
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
IanTheWizard
post Среда, 21 Августа 2019, 18:24
Отправлено #6


Infantry
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 49
Регистрация: 18-Мая-19
Пользователь №: 6,510



QUOTE(SexyGirl @ Wednesday, 21 August 2019, 23:21)
You can edit run speed in database.res

Добавил: SexyGirl
Or u can try to debug game.exe and change values in the memory
*



Thank you. I wish there is a way which doesn't require editing the game file.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
SexyGirl
post Среда, 21 Августа 2019, 20:36
Отправлено #7


Henchman
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 18
Регистрация: 21-Авг-19
Пользователь №: 6,547



You can try EIEdit (link Файлы), look for it here
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
IanTheWizard
post Четверг, 22 Августа 2019, 04:00
Отправлено #8


Infantry
Group Icon

Группа: Members
Сообщений: 49
Регистрация: 18-Мая-19
Пользователь №: 6,510



QUOTE(SexyGirl @ Thursday, 22 August 2019, 01:36)
You can try EIEdit (link Файлы), look for it here
*



Thanks. I prefer playing legitimately.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 чел. читают эту тему (2 Гостей и 0 Скрытых Пользователей)
0 Пользователей:
 

Упрощённая версия Сейчас: 16 Сентября 2019 - 07:08